DOMOV
RAČUNOVODSKE STORITVE
APARTMA
O Meni
Računovodske storitve opravljam za društva, mala podjetja in samostojne podjetnike. Končala sem Višjo strokovno šolo za gostinstvo in turizem Bled, smer računovodja. V računovodstvu delam že več kot deset let, saj smo prej imeli družinsko podjetje, za katero sem samostojno vodila računovodstvo. Glede na to, da smo imeli 15 let družinsko podjetje z ortopedskimi pripomočki na Jesenicah, sem bila tudi sama podjetnica. Zato vem, kaj pričakujete od računovodskega servisa. Obenem vam lahko tudi pomagam pri vaših poslovnih odločitvah. S skupnimi močmi tako vaše poslovne ideje spremenimo v številke in pogledamo kakšne so možnosti.
Vodenje
Računovodstvo vodim od doma, kjer se lahko oglasite po predhodnem dogovoru na telefon 031 749 079. Po dogovoru se oglasim tudi pri vas, v vašem poslovnem prostoru. Enkrat tedensko grem do Radovljice in takrat se s strankami dogovorim, da prevzamem dokumente. Lahko mi jih pošiljajo tudi po pošti in vse uredimo preko telefona in elektronske pošte.
Program
Program, ki ga uporabljam za računovodstvo je Minimax – podjetja Saop d.o.o., pri katerem je tudi možnost, da imate kot stranka vpogled v program. Poleg tega imate lahko tudi avtomatski prenos podatkov iz vaše poslovne enote v računovodstvo.
Cenik
Za cene računovodskih storitev me pokličite ali pišete na mail, pripravite podatke o prejetih računih, izdanih računih, število transakcijskih računov, osnovnih sredstev, zaposlenih,… Iz teh podatkov vam lahko pripravim točno ponudbo za vašo organizacijo (društvo, d.o.o. ali s.p.)